Σύντομα στα πωλητήρια του ΤΑΠ ο οδηγός του Αρχαιολογικού Μουσείου Σχηματαρίου … δια χειρός της Δρ. Αλεξάνδρας Χαραμή


Η «δύναμη» των social media (Αρχαιολογικά Νέα της Βοιωτίας) έρχεται για άλλη μια φορά να  μας πληροφορήσει ότι η Δρ. Αλεξάνδρα Χαραμή, Έφορος Αρχαιοτήτων της Βοιωτίας, ολοκλήρωσε τον οδηγό του Αρχαιολογικού Μουσείου Σχηματαρίου, τον οποίο θα μπορούμε σύντομα να βρούμε και στα πωλητήρια του ΤΑΠ.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που εργάστηκε σκληρά, την αρχαιολόγο Στέλλα Δρενη που ανέλαβε την επιμέλεια, τον φωτογράφο Χρήστο Μακρυπουλια, τον γραφίστα Κώστα Κατσουλα, τις εκδόσεις Αρχέτυπο και φυσικά τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων που εργάστηκαν στην επανεκθεση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συναδέλφους του ΤΑΠ, για την υποστήριξη του έργου της Υπηρεσίας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η συγγραφέας. Καλοτάξιδο!


Ευχόμαστε σύντομα να έχουμε και αντίστοιχο 
για τον αρχαιολογικό πλούτο του Ορχομενού
 και τον πολιτισμό των Μινυών!





via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2DNZiQW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη