Αλωνίζουν οι παράνομοι στην Φτερόλακα

Κοινό μυστικό φαίνεται πως είναι για πολλούς ένα θέμα που έχει απασχολήσει και τις διωκτικές αρχές στην περιοχή της Φτερόλακας.

Οι καταγγελίες δίνουν και παίρνουν με την αστυνομία να προσπαθεί να λύσει το θέμα,μάταια όμως..αφού τόσο το Α.Τ Κερασοχωρίου είναι υποστελεχωμένο με σοβαρή έλλειψη δύναμης και το ένα περιπολικό να πηγαίνει σε όλες τις απομακρυσμένες περιοχές της Δυτικής Ευρυτανίας,που θέλει να φθάσει στο κάθε χωριό μισή μέρα.   Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το βράδυ στο Α.Τ μπορεί να είναι και ένα άτομο στη βάρδυα.
Όσο για την αστυνομία στο Καρπενήσι αυτή να απέχει μία ώρα και μέχρι να φθάσει "φέξε μου και γλύστρισα.."

Σιγά-σιγά ανοίγουν τα στόματα αφού ενώ οι καταγγελίες ξεκινούσαν από ένα σπίτι που τόλμαγε να αναφέρει τα περιστατικά για προσπάθειες παρενόχλησης αλλά και διάρρηξης τη νύχτα,έκαναν την εμφάνισή τους σε ένα δεύτερο σπίτι ιδιοκτήτη.

Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης κάλεσε Αστυνομία-Σήμανση για να μπορέσει να διελευκανθεί η προσπάθεια διάρρηξης στο σπίτι.
Βέβαια η καταγγελία προφανώς δεν άρεσε στους εν λόγω παράνομους με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να υφίσταται πολυήμερες διακοπές του νερού όπως και σε κάποια άλλα συγκεκριμένα σπίτια.Το περιέργο είναι ότι ορισμένοι δεν παραπονιόταν για διακοπές νερού στην περιοχή,πιθανόν ή από φόβο ή δεν κοβόταν το δικό τους νερό.
Να πούμε ότι οι διακοπές του νερού στην περιοχή το καλοκαίρι είναι εκτεταμένες και στοχευμένες.

Το σίγουρο είναι ότι κάτι "βρωμάει" στην Φτερόλακα,γεγονός που αποδεικνύει η προσπάθεια διάρρηξης σε δύο σπίτια και μάλιστα σε έναν συνοικισμό.
Αυτοί που τολμούν να καταγγέλουν προσπαθούν με κάποιο τρόπο να τους εκφοβίσουν και περνούν τα πάνδεινα.

Εντύπωση μας έκανε ένα περιστατικό όταν σε μία οικία,τοποθετήθηκαν κάμερες και "κάποιοι" και χωρίς να είναι κάτοικοι του συνοικισμού κατήγγειλαν την ύπαρξη καμερών (ενώ ήταν νόμιμες) στον εισαγγελέα Καρπενησίου με τον τελευταίο να κατάσχει τις κάμερες και να ξαναεπιστραφούν στην οικογένεια αφού δεν υπήρχε καμία παρατυπία.

Πλέον μάλλον είναι πονοκέφαλος για τις διωκτικές αρχές που προσπαθούν να λύσουν το θέμα, καθώς είναι προφανές ότι υπάρχει, αφού οι συγκεκριμένοι είτε χρησιμοποιούν το δασικό ως κάλυψη,είτε κάποια σπίτια..(υποβοηθούμενοι πάντα..) για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις όποιες παρανομίες τους.

Ένα σοβαρό θέμα που καλείται η Αστυνομία και οι διωκτικές αρχές να λύσουν άμεσα για να μην επέλθουν τα χειρότερα.
Στην πορεία με νεώτερα...





via Δυτική Ευρυτανία https://ift.tt/33GuA6B
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη