Αναστέλλει τις αυριανές του κινητοποιήσεις ο εμπορικός σύλλογος Λέσβου λόγω ανυπαρξίας πλαισίου από τους οργανωτές

Αναστέλλει τις αυριανές του κινητοποιήσεις ο εμπορικός σύλλογος Λέσβου λόγω ανυπαρξίας πλαισίου από τους οργανωτές

Έντονες οι αντιδράσεις για τις μη κινητοποιήσεις της 11ης Δεκεμβρίου εναντίον των νέων προσφυγικών δομών,  με την υποβάθμιση του θέματος που προκαλείται από τη διοργάνωση μόνο μιας συνέντευξης τύπου από την Περιφέρεια την ημέρα που επελέγη για ημέρα αντίδρασης σε όλο το Βόρειο Αιγαίο. Πριν από λίγη ώρα με ανακοίνωσή του ο εμπορικός σύλλογος Μυτιλήνης αναστέλει τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις για το κλείσιμο των καταστημάτων στην Μυτιλήνη καθώς όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του  "Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης διαπιστώνει ανυπαρξία πλαισίου κινητοποιήσεων για την Τετάρτη 11-12-19 από τους οργανωτές, και αυτό με την σειρά του φέρνει απροθυμία συμμετοχής συλλόγων και φορέων στην απεργία σε όλα τα νησιά της περιφέρειας, γι αυτό και την αναστέλλει". 

Η άρνηση διοργάνωση μιας συγκέντρωσης από την οργανωτική επιτροπή της Περιφέρειας και των δήμων , ερμηνεύεται από δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις, ως άρνηση να αντιταχθούν στην κυβερνητική απόφαση για τη δημιουργία νέων δομών στα νησιά, όπως αποφάσισαν τα δημοτικά συμβούλια, και τη θέση τους αυτή υιοθέτησε στη συνέχεια και το Περιφερειακό συμβούλιο.

The post Αναστέλλει τις αυριανές του κινητοποιήσεις ο εμπορικός σύλλογος Λέσβου λόγω ανυπαρξίας πλαισίου από τους οργανωτές appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/36o934e
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη