League Cup: Τελικός μετά από εννέα χρόνια για τον Παναθηναϊκό

League Cup: Τελικός μετά από εννέα χρόνια για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί σε τελικό οποιασδήποτε διοργάνωσης στο βόλεϊ ανδρών έπειτα από εννέα χρόνια. Το «τριφύλλι» πήρε τα δύο σετ που χρειαζόταν από τον Φοίνικα Σύρου στην Ερμούπολη κι ανεξάρτητα τελικού αποτελέσματος εξασφάλισε την παρουσία του στους διπλούς τελικούς του League Cup «Ν. Σαμαράς».

Ήταν η περίοδος 2009-10 όταν οι «πράσινοι» διεκδίκησαν τους τελευταίους τίτλους τους. Με προπονητή τον Στέλιο Καζάζη είχε κατακτήσει το Κύπελλο νικώντας τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου.

Την ίδια σεζόν οι δυο «αιώνιοι» είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στους τελικούς του πρωταθλήματος, που κατάληξε στον Ολυμπιακό με 3-1 νίκες.

Αναφορικά με τους ημιτελικούς αγώνες του League Cup, ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 3-1 σετ στην έδρα του και χρειαζόταν δύο σετ στην έδρα του Φοίνικα, προκειμένου να «σφραγίσει» την πολυπόθητη πρόκριση.

Πήρε τα δύο πρώτα με 25-19, 25-21 και πλέον στο «τριφύλλι» περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους από το αυριανό (18:00) ντέρμπι, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena.

O Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-0 στο «Μ. Μερκούρη». Ανεξαρτήτως αντιπάλου, ο δεύτερος τελικός του League Cup θα γίνει στην έδρα του Παναθηναϊκού.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2r6eBSi
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη