Αγγελόπουλοι: Έκαναν το τραπέζι στον Μπερτομέου (pics)

Αγγελόπουλοι: Έκαναν το τραπέζι στον Μπερτομέου (pics)

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι παρέθεσαν δείπνο στον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και στους εκπροσώπους των ομάδων της Euroleague.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν το τραπέζι στον Μπερτομέου, τους συνεργάτες του και τους εκπροσώπους των ομάδων της Euroleague που συμμετέχουν στο Euroleague Board.

Αύριο το πρωί (3/12) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Euroleague Board. Στο δείπνο έδωσε το παρόν και ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Η ενημέρωση της ομάδας του Πειραιά αναφέρει:

«Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, παρέθεσαν απόψε (2/12) δείπνο στον Τζόρντι Μπερτομεου, τους συνεργάτες του και τους εκπροσώπους των ομάδων της Ευρωλίγκας που συμμετέχουν στο Euroleague Board, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης (3/12) στην Αθήνα».

Περισσότερα στο Sportime.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Rj9N6N
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη