-->

Οργή Χρυσοχοΐδη για τον αστυνομικό που χτύπησε 11χρονο: Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά

Οργή Χρυσοχοΐδη για τον αστυνομικό που χτύπησε 11χρονο: Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά

Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά, δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με αφορμή βίντεο που δείχνει αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ να βιαιοπραγεί σε βάρος 11χρονου στο Μενίδι.

Σε ανάρτησή του στο twitter o κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρει: «Όποιος χτυπά αναίτια, δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά».

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα όλοι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται.

Παράλληλα, έχει ληφθεί μέριμνα ώστε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ανήλικου και να διατεθεί υπηρεσιακός ψυχολόγος για την υποστήριξή του, εφόσον το επιθυμεί.

Το επίμαχο βίντεο

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κατεγράφεται σε βίντεο να χτυπά ένα 11χρονο παιδί στο Μενίδι και η καταγγελία ήρθε από την Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό. Άμεση η αντίδραση από την ΕΛΑΣ καθώς με απόφαση του Αρχηγείου όλοι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Διαβάστε επίσης:

Νέο κρούσμα αστυνομικής βίας - Βίντεο με αστυνομικό που χτυπάει 11χρονο παιδί



via Ειδησεις https://ift.tt/38Ebj8F
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->