Έρχεται ψυχρή εισβολή στην Αττική, θερμοκρασίες έως -12

Έρχεται ψυχρή εισβολή στην Αττική, θερμοκρασίες έως -12

Αλλάζει ο καιρός και νέα κακοκαιρία έρχεται στην Αττική με ισχυρή ψυχρή εισβολή πιθανόν ισχυρότερη από όσες έχουμε δει μέχρι τώρα με θερμοκρασίες -10 με -12 βαθμούς, προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η ψυχρή εισβολή στην Αττική σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη θα φέρει κακοκαιρία που θα είναι ακόμα χειρότερη από αυτή των τελευταίων ημερών, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει έως και -12 στα όρια της Αττικής.

Δείτε την πρόβλεψή του, όπως την ανάρτησε στο λογαριασμό του στο facebook:

"Γύρω στις 24 με 27 του μήνα το παγκόσμιο μοντέλο μας, δίνει νέα ισχυρή ψυχρή εισβολή πιθανόν την ισχυρότερη από όσες έχουμε δει μέχρι τώρα με την ισόθερμη των -10 με -12 στα 850hpa στα όρια της Αττικής και τον αντικυκλώνα μεταξύ Αγγλίας και Σκανδιναβίας να προσεγγίζει σε πίεση τα 1045hpa με κυκλωνογέννεση στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Φαίνεται για ανατολικοπροσήνεμη κατάσταση αν και μπορεί στην αρχή να αφορά και τα κεντρικοβόρεια.

Θυμίζω πως το παγκόσμιο μοντέλο μας είδε με μεγάλη επιτυχία και τις 2 προηγούμενες ψυχρές εισβολές, οπότε καλό είναι να ετοιμαζόμαστε…"via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2uIeDkG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.