Κοινωνικό μέρισμα: Ενστάσεις μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου στο koinonikomerisma.gr

Κοινωνικό μέρισμα: Ενστάσεις μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου στο koinonikomerisma.gr

Κανονικά προχωρούν οι ενστάσεις των δικαιούχων για το κοινωνικό μέρισμα στο koinonikomerisma.gr. Η ηλεκτρονική σελίδα για τις ενστάσεις θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 15 Ιανουαρίου.

 

Τα αποτελέσματα των ενστάσεων για το κοινωνικό μέρισμα όσων έκαναν αίτηση και απορρίφθηκαν αναμένονται να ανακοινωθούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2020 ενώ σε επόμενο χρόνο θα καταβληθεί και η δεύτερη δόση.

Στην προσπάθεια να υπάρξουν διορθώσεις έστω και την τελευταία στιγμή, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προσπαθεί να βρει κονδύλια προκειμένου ο πραγματικός αριθμός των δικαιούχων να αυξηθεί στις 300.000 από τις 255.000 που είχε αρχικώς υπολογιστεί.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γίνει ένας έλεγχος για να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει λάθος πληροφόρηση από τις βάσεις δεδομένων (π.χ. ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ κ.λπ.), ώστε οι δικαιούχοι να αποζημιωθούν πλήρως και να εισπράξουν τα 700 ευρώ, εφόσον τα δικαιούνται.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, δικαιούχοι των 700 ευρώ είναι οικογένειες με 4 παιδιά και άνω με ετήσιο εισόδημα έως 20.000 ευρώ, οικογένειες με έναν γονέα μακροχρόνια άνεργο και ετήσιο εισόδημα έως 15.000 ευρώ, οικογένειες με δύο γονείς άνεργους και ετήσιο εισόδημα έως 15.000 ευρώ και οικογένειες με ΑμεΑ χωρίς εισοδηματικό – ηλικιακό κριτήριο.via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2tfyLdk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.