Στα ΑΤΜ η πληρωμή για το επίδομα παιδιού Α21

Στα ΑΤΜ η πληρωμή για το επίδομα παιδιού Α21

Ο ΟΠΕΚΑ πληρώνει σήμερα εμβόλιμα τους δικαιούχους για το επίδομα παιδιού Α21. Συγκεκριμένα, όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου του 2020 θα δουν στα ΑΤΜ το επίδομα παιδιού. Η πληρωμή αφορά οσους δεν έλαβαν ολα τα χρήματα για το 2019.

Στις 28 Ιανουαρίου θα πληρωθεί το επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ και όσοι δικαιούχοι έχουν υποβάλλει αίτηση από τις 20 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2020. Όπως συμβαίνει κάθε μήνα, τα χρήματα θα εμφανιστούν στα ΑΤΜ όλης της χώρας από το προηγούμενο απόγευμα, δηλαδή από σήμερα.

Η πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού, είναι και φέτος προσβάσιμη όπως και πέρυσι μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr) και της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr). Η είσοδος γίνεται με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

Η πρώτη διμηνιαία δόση του 2020 (για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο) θα καταβληθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει νέα αίτηση για το επίδομα παιδιού 2020 μέχρι τέλη Φεβρουαρίου.

Για τη χορήγηση της δόσης του Α διμήνου 2020 θα ληφθεί υπόψη το συνολικό οικογενειακό εισόδημα που οι δικαιούχοι είχαν το φορολογικό έτος 2018 (περσινή φορολογική δήλωση). Το δικαιούμενο ποσό θα υπολογιστεί βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που θα δηλωθούν φέτος στο Α21 του 2020.

Τέλος, τόσο για το επίδομα παιδιού Α21, όσο και για όλα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, ο οργανισμός θα πληρώνει τις δόσεις την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα. 



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2RunejE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη