-->

Κόμπι Μπράϊαντ: Αυτά είναι τα εννέα θύματα του μοιραίου ελικοπτέρου (pics)

Κόμπι Μπράϊαντ: Αυτά είναι τα εννέα θύματα του μοιραίου ελικοπτέρου (pics)

Ταυτοποιήθηκαν οι 8 από τους 9 επιβαίνοντες που έχασαν τη ζωή τους από το δυστύχημα που συγκλόνισε τον πλανήτη εχθές το βράδυ, όταν έγινε γνωστό, ότι το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράϊαντ συνετρίβη στην περιοχή Καλαμπάσας, στην Νότια Καλιφόρνια.

Πρόκειται για τον Κόμπι Μπράιαντ, την 13χρονη κόρη του Τζίτζι Μπράιαντ, τον προπονητή μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, την σύζυγό του Κέρι, την κόρη του, Αλίσα Αλτομπέλι, την προπονήτρια της Τζίτζι, Κριστίνα Μάσιερ, την συμπαίκτρια της Τζίτζι, Πέιτον Τσέστερ και την μητέρα της Πέιτον, Σάρα Τσέστερ.

Το μόνο όνομα που δεν έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα είναι του πιλότου της μοιραίας πτήσης

{https://twitter.com/orangecoast/status/1221575557747396608}

«Δεν υπάρχει επιζών. Υπάρχουν εννέα νεκροί, ο πιλότος και ακόμη οκτώ άτομα», δήλωσε συντετριμμένος ο σερίφης της περιοχής, Αλεξ Βιλανουέβα.

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, το δυστύχημα οφείλεται στην έντονη ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή, ενώ τοπικοί αξιωματούχοι, δήλωσαν ότι οι πυροσβέστες έλαβαν κλήση λίγο πριν τις 21:37 (ώρα Ελλάδας) για το δυστύχημα, που προκάλεσε πυρκαγιά σε ένα λόφο.

{https://twitter.com/ChristinaKTLA/status/1221656582083112960}

https cdn.cnn.com cnnnext dam assets 200122121703 kobe bryant gianna daughter

Σύμφωνα με τους «Los Angeles Times», που επικαλούνται αστυνομική πηγή, η έλλειψη ορατότητας ήταν τέτοια, που η αστυνομία του Λος Άντζελες είχε αφήσει τα δικά της ελικόπτερα στο έδαφος μέχρι το απόγευμα, οπότε και καθάρισε ο ουρανός.

helic

Από το Orange Coast College, ένα Πανεπιστήμιο στην Orange County, δήλωσε ότι ο 56χρονος προπονητής του μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι ήταν στο ελικόπτερο. Το CNN ανέφερε ότι η γυναίκα του, Κέρι και μία από τις δύο κόρες τους, η Αλίσα, επέβαιναν επίσης στο αεροσκάφος.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/3aPBcoe
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->