Χανιά: Δημοπρατείται η παλιά εθνική οδός στον Πλατανιά με προϋπολογισμό 2,3 εκ. ευρώ

Χανιά: Δημοπρατείται η παλιά εθνική οδός στον Πλατανιά με προϋπολογισμό 2,3 εκ. ευρώ

 

Σε διαδικασία δημοπράτησης βρίσκεται το έργο «Συντήρηση καταστρώματος ΠΕΟ 94 στα διοικητικά όρια των Δήμων Χανίων – Πλατανιά», που αφορά βελτίωση του δρόμου στην παλιά εθνικό οδό στον Πλατανιά, σε τρία τμήματα, συνολικό μήκος 6.800 μέτρα και προϋπολογισμό 2,3 εκ. ευρώ.

Η Περιφέρεια Κρήτης έχει επιμεληθεί τη μελέτη για το συγκεκριμένο έργο, έχει ετοιμάσει τα τεύχη δημοπράτησης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης έχει υπογράψει το ποσό χρηματοδότησης του έργου κι έχει ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησης.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας, μετά τον έλεγχο νομιμότητας που έπεται στη διαδικασία θα υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για το διαγωνισμό δημοπράτησης του έργου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά έργου

Η τεχνική έκθεση του έργου αναφέρεται στη συντήρηση της Π.Ε.Ο. Χανίων – Κισσάμου προϋπολογισμού 2.285.000,00€ και ειδικότερα στα παρακάτω τρία τμήματα:

• Στην Τ.Κ. Πλατανιά από τα σύνορα με την Αγία Μαρίνα μέχρι τον ποταμό Ιάρδανο, συνολικού μήκους 2.300μ. και μέσου πλάτους 10.00μ.

• Στον Οικισμό Σκουτελώνα της Τ.Κ. Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά, από τον Σπηλιανό Ποταμό και για συνολικό μήκος 500,00 μ. και μέσο πλάτος 11μ.

• Στον οικισμό του Σταλού (Ταβέρνα Μαρίας) έως και τον οικισμό της Αγ. Μαρίνας στα όρια με τον Δήμο Πλατανιά συνολικού μήκους 4.000μ. και μέσου πλάτους 10,00μ.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/3adIXUm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.