Στις 28 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της Ε. Τοπαλούδη

Στις 28 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της Ε. Τοπαλούδη

Στις 28 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, που ξεκίνησε χθες μέσα σε βαρύ κλίμα.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Η μητέρα της, που κατέθεσε υποβασταζόμενη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Όταν είδε να μεταφέρονται στο εδώλιο οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι, άρχισε να φωνάζει «καταστρέψανε τη ζωή μου και θα κάθομαι να τους βλέπω;».

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη επέρριψε ευθύνες στο συγγενικό περιβάλλον των κατηγορουμένων, ειδικά όμως στους γονείς και τη γιαγιά του Ροδίτη κατηγορούμενου.

Κατέθεσε ότι είναι πεπεισμένη πως όχι μόνο η γιαγιά του κατηγορούμενου, που μένει κάτω από το «σπίτι κολαστήριο» άκουγε τις κραυγές της κόρης της και αδιαφόρησε, αλλά και πως μετά μπορεί να ειδοποίησε το γιο της και να έστειλαν στο σπίτι τις υπηρετριές τους να καθαρίσουν τα αίματα του παιδιού της.

«Γιατί αυτό έκαναν πάντα» τόνισε, προσθέτοντας πως με τον παρά τους κάλυπταν την παραβατική συμπεριφορά αυτού του τέρατος.

Επίσης, είπε πως δεν αποκλείει μέλη της οικογένειας του κατηγορούμενου να βοήθησαν ακόμη και στην μεταφορά του πτώματος.

«Ηθικοί αυτουργοί του πόνου μου είναι αυτοί», σημείωσε.

Εν τω μεταξύ, προκλητικός εμφανίστηκε κατά την μεταγωγή του στο δικαστήριο ο Ροδίτης κατηγορούμενος.

Έκανε άσεμνη κίνηση σε όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο.

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση του διοικητή του κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος, Θωμά Ζόβα, ο οποίος ξεδίπλωσε το κουβάρι των ερευνών του, που ξεκίνησαν μέσα από την μαρτυρία του Αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου.

Ο δικηγόρος του 20χρονου Αλβανικής καταγωγής, Στέλιος Κιουρτζής, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε πως η συμβολή του εντολέα του στην παροχή πληροφοριών είναι σημαντική.

«Δεν αποποιείται τις ευθύνες του, ωστόσο δεν είναιαυτές που του καταλογίζονται» είπε, τονίζοντας πως είναι δεδομένη η συγγνώμη του.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2QP7eIS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη