Εκκένωση κτιρίου στη Λιοσίων: Απομακρύνθηκαν 35 τόνοι σκουπιδιών - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Την τραγική κατάσταση που επικρατούσε στο τριώροφο υπό κατάληψη κτίριο, στη Λιοσίων, αποκαλύπτει το στοιχείο που ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ότι από τους εσωτερικούς χώρους του απομακρύνθηκαν 35 τόνοι σκουπιδιών από τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, συνελήφθησαν έξι άτομα (πέντε αλλοδαποί άνδρες και μία Ελληνίδα) και προσήχθησαν ακόμη τέσσερα, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και φαρμακευτικά σκευάσματα.

Το κτίριο είχε μετατραπεί σε στέκι χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

ηρωίνη βάρους 24,4- γραμμαρίων,

κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους -15,7- γραμμαρίων,

μικροποσότητα κοκαΐνης,

-35- φαρμακευτικά σκευάσματα,

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

-3- συσκευές κινητών τηλεφώνων και

πλήθος νάιλον συσκευασιών

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή των Ο.Π.Κ.Ε, Ομάδων "Δράσης", της Ε.Κ.Α.Μ, της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών και αστυνομικού σκύλου.



via Press24.gr https://ift.tt/31gbFAc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη