Ένοχοι κρίθηκαν ο οδηγός και οι συνοδοί σχολικού που “ξέχασαν” νήπιο για 3 ώρες

Ένοχους έκρινε το δικαστήριο τον οδηγό του σχολικού λεωφορείου και τους συνοδούς που ξέχασαν ένα νήπιο για… τρεις ώρες μέσα στο όχημα.

Στους τρεις κατηγορούμενους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή.

«Αισθάνομαι δικαιωμένη», ήταν η πρώτη αντίδραση της μητέρας του παιδιού.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο. Το αίμα της Ράνιας Καλλίδου "πάγωσε" όταν, γύρω στις 11 το πρωί, την πήραν τηλέφωνο από το σχολείο του γιου της για να τη ρωτήσουν γιατί δεν πήγε σχολείο. Πριν από 4 ώρες, είχε βάλει το παιδί της στο σχολικό λεωφορείο. Πώς είναι δυνατόν να μην ήταν το αγοράκι της στο σχολείο, είχε δηλώσει στην κάμερα του ΑΝΤ1, αφηγούμενη την τρομακτική εμπειρία της. Έντρομη πήρε αμέσως την Αστυνομία και ξεκίνησε για το σχολείο. Σε όλη τη διαδρομή έκλαιγε και οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα.

«Φώναζα το παιδί μου, το παιδί μου! Ο πατέρας μου φοβήθηκε ότι θα πάθει κάτι γιατί είχαν μουδιάσει όλα πάνω μου και δεν καταλάβαινα πού ήμουν και τι κάνω και το μόνο που περίμενα είναι να φτάσω και να βρω το παιδί μου», εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του παιδιού.

Ακούγεται απίστευτο, όμως η σύνοδος είχε ξεχάσει το 3χρόνο αγοράκι επί τρεις ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο. «Με πήραν μετά από 15 λεπτά και μου είπαν ότι ηρεμήστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει στο σχολικό λεωφορείο. Στις 11:20 τον βρήκαν κλειδωμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο», δήλωσε η μητέρα του μικρού.

Όταν έφτασε η μητέρα στο σχολείο, το παιδί της έτρεξε να την αγκαλιάσει... Κανείς δεν μπορούσε να της δώσει μια λογική εξήγηση. Το αγοράκι, όπως της είπε, όση ώρα ήταν δεμένο στο καρεκλάκι του μέσα στο λεωφορείο έκλαιγε και φώναζε. «Έτρεξε κατευθείαν πάνω μου. Για 10-15 λεπτά το παιδί δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Και απλά κάποια στιγμή μου είπε "μαμά έκλαιγα"», ανέφερε.

Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, καθώς είχε υποστεί σοκ, έκλαιγε και δεν έφευγε από την αγκαλιά της μητέρας του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του λεωφορείου και τους συνοδούς και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς η μητέρα του παιδιού υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.



via Press24.gr https://ift.tt/2FGQfSM

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη