Πότε θα δουν χρήματα στα ATM οι δικαιούχοι των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ

Πότε θα δουν χρήματα στα ATM οι δικαιούχοι των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ

Χτες με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΑ ενημέρωσε τους δικαιούχους για τις ημερομηνίες πληρωμής ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού και για όλα τα επιδόματα που χορηγούνται από τον Οργανισμό.

Όπως τονίζεται από τον ΟΠΕΚΑ την επόμενη Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, θα καταβληθούν μόνο τα Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα όπως μετέδωσε το Dikaiologitika News ενώ την Τρίτη 28 Ιανουαρίου θα καταβληθούν Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης, Στεγαστικής Συνδρομής, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και Σύνταξη Υπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών.

Για το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ, οι δικαιούχοι πλέον δεν μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 (στον σύνδεσμο https://ift.tt/2XPYlRa) καθώς έκλεισε.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας που θα ψηφιστεί τις επόμενες ημέρες ολα τα επιδόματα που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλονται την ίδια ημέρα και θα είναι η τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα.

Ως εκ τούτου, το 2020 το επίδομα παιδιού Α21, το επίδομα στέγασης (ενοικίου), το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα και το επίδομα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών θα καταβάλλονται την ίδια ημέρα, την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα.

Οι ειδήσεις για τον ΟΠΕΚΑvia Ειδησεις https://ift.tt/38b7GH9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.