Ο Νίκος Ρωμανός στο Πρώτο Πρόγραμμα (audio)

Ο Νίκος Ρωμανός στο Πρώτο Πρόγραμμα (audio)

«Η Ελλάδα θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να συμμετέχει στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, δεν έχει κλείσει ότι δε θα συμμετέχει, στη χθεσινή συνάντηση πάντως στη Μόσχα (για την εκεχειρία στη Λιβύη) ήταν γενικά απούσα η Ευρώπη» ανέφερε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Οι Απέναντι» στη Μαρία Γεωργίου και τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ ερωτήθηκε για τα χθεσινά γεγονότα στη Χίο, «προφανώς υπάρχουν αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, προφανώς το ξέρουμε και προφανώς δεν είναι εύκολο, γι'αυτό το λόγο εάν θέλετε όταν κάνουμε ένα σχεδιασμό για 20.000 μετεγκαταστάσεις από τα νησιά στην ενδοχώρα, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 50% αυτού γιατί στη ζυγαριά μεταξύ του να προχωρήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά και σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία εννοείται ότι για να έχει επιτυχία ένα τέτοιο σχέδιο πρέπει να είναι σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία» ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο κ. Ρωμανός ανέφερε «αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει( τα γεγονότα στη Χίο) και μπράβο του».

Πηγή-Επιμέλεια: Πρώτο Πρόγραμμα

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2FQvtjD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη