Ο Γερουλάνος συγχαίρει Σακελλαροπούλου και επιτίθεται σε ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γερουλάνος συγχαίρει Σακελλαροπούλου και επιτίθεται σε ΣΥΡΙΖΑ

Με ανάρτηση του ο Παύλος Γερουλάνος χαρακτήρισε εξαιρετική την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρεία της Δημοκρατίας και συνεχάρει τον πρωθυπουργό για την επιλογή του.

Ταυτόχρονα, ο πρώην υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ επιτείθεται στο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στο ζήτημα. Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αθηναίων σημείωσε χαρακτηριστικά:

"Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση Μητσοτάκη είναι ενδεικτική. "Όχι σε ό,τι κι αν κάνει ο Μητσοτάκης ακόμα και αν συμφωνούμε. Όταν δε κάνει κάτι που δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε θα συνεδριάζουμε για να βρούμε τι θα πούμε". Όπως είχα πει, πιστεύω πως μια γυναίκα πρόεδρο με προοδευτικές ρίζες και διεθνή παρουσία είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα. Ως άνθρωπος που αντιπολιτεύεται τον κο Μητσοτάκη έβαλα έναν πήχη και τον πέρασε. Τουλάχιστον, σε 2 από τα 3 (θα δούμε για τη διεθνή παρουσία της κας Σακελλαροπούλου).

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαλε κριτήρια για δυο λόγους:

Πρώτον, διότι δεν ήθελε να προσβάλει τον κο Παυλόπουλο (κανένα κριτήριο πριν την επιμήκυνση της θητείας του δεν θα τον "έδειχνε" ως επόμενο πρόεδρο).
Δεύτερον, διότι ήθελε να κάνει αντιπολίτευση σε κάθε περίπτωση. Και τώρα που η επιλογή είναι εξαιρετική συνεδριάζει...
Είναι ώρα να δούμε την πολιτική αλλιώς. Ο κος Μητσοτάκης θα κάνει λάθη. Θα κάνει λάθη γιατί είναι δεξιός και διότι εξαρτάται από τους δεξιούς του κόμματός του. Ευκαιρίες για αντιπολίτευση θα έχουμε πολλές. Όταν όμως περνάει ένα υψηλό πήχη, ειδικά ένα πήχη που χρειάζεται η χώρα δεν είναι ώρα να συνεδριάζουμε αλλά να το παραδεχόμαστε.

Συγχαρητήρια στην κα Σακελλαροπούλου για την υποψηφιότητά της».via Ειδησεις https://ift.tt/3afKoBN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.