Η πρώτη του Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ (βίντεο)

Η πρώτη του Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ (βίντεο)

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στη σημερινή (12/1) πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ. Δείτε το βίντεο.

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκαν στη σημερινή (12/1) πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, καλωσορίζοντας τον Έλληνα τεχνικό στη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι και στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αντίδρασης, ενόψει της συνέχειας στην Euroleague.

«Σήμερα έχουμε μια αλλαγή σελίδας», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Ο κόουτς Μπαρτζώκας θα είναι μαζί μας για τα επόμενα δυόμιση χρόνια. Έχει εργαστεί ξανά γι' εμάς, ξέρει τι σημαίνει Ολυμπιακός, ξέρει τι σημαίνει Ευρωλίγκα. Είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Οι Βασίλης, Γιώργος και Κώστας ήταν μαζί του και το 2013 όταν την κατέκτησε. Όπως ξέρετε καλά, δεν έχει χαθεί τίποτα για φέτος, έχουμε ακόμη 16 αγώνες. Με το πνεύμα που παίξαμε στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Βαλένθια μπορούμε να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να μπούμε στην 8άδα. Οι αλλαγές δεν είναι εύκολες ως αποφάσεις. Στην ουσία είναι η πρώτη σεζόν στα όσα χρόνια είμαστε στην ομάδα που κάνουμε δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν, αλλά πάντα πρέπει να σκέφτεσαι τι είναι το καλύτερο για να βοηθήσεις την ομάδα κι εσάς τους παίκτες. Πιστεύω πως θα προσπαθήσετε όλοι για το καλύτερο αποτέλεσμα».



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/30bQrTt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη