Εικαστική συνάντηση τριών σπουδαστών του ΣΤ’ εργαστηρίου της ΑΣΚ

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του το ΣΤ’ εργαστήριο της ΑΣΚΤ, πραγματοποιεί κατά καιρούς θεματικές ομαδικές εκθέσεις των φοιτητών του, σε συνεργασία µε γκαλερί, ιδρύµατα, δηµόσιους φορείς κλπ, µε απώτερο σκοπό την καλύτερη και ουσιαστικότερη κατανόηση  των έργων από το ευρύτερο κοινό.

Ραφαέλα Στρεβλού

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, η αίθουσα τέχνης Artshot – Sophia Gaitani σε συνεργασία µε το ΣΤ’ εργαστήριο Ζωγραφικής ξεκινούν τη νέα χρονιά και το Generation Shots #2 µε τους εικαστικούς Φαίη Θεοχάρους, Λάµπρος Κορδολαίµης και Ραφαέλα Στρεβλού, διαταράσσοντας  την κανονικότητα µας µε την υποκειµενική τους πραγµατικότητα. Ο εσωστρεφής ερωτικός ροµαντισµός του Κορδολαίµη, συνδιαλέγεται έµµεσα µε τον βίαιο συµβολισµό της Στρεβλού, δηµιουργώντας δύο παράλληλους κόσµους που κάποια στιγµή θα συναντηθούν, ενώ η Θεοχάρους µέσα από την αίσθηση των παραµορφωµένων µορφών της, µας αφηγείται την πραγµατικότητά της.
Οι τρεις αυτοί καλλιτέχνες απογυµνωµένοι, µας προσφέρουν απλόχερα όχι µόνο τον ρόλο του θεατή, αλλά και του ψυχαναλυόµενου.
ΣΤ’ Εργαστήριο Ζωγραφικής ΑΣΚΤ  (Γιώργος Καζάζης, Παναγιώτης Σιάγκρης, ∆ήµητρα Χανιώτη)

Φαίη Θεοχάρους

Event Information

Gallery artshot Sophia Gaitani Λεμπέση 11, Ακρόπολη, Αθήνα  metro Ακρόπολη
Εγκαίνια: Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, 20.00
Διάρκεια έκθεσης: 17 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2020
Ώρες λειτουργίας: ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.00 – 20.30 ΤΕΤΑΡΤΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 13.00 – 17.00
Πληροφορίες: Τηλέφωνο 00306984135085, 00302114044311, artshot@sophiagaitani.gr , gaitani.sophia@gmail.comwww.sophiagaitani.gr

The post Εικαστική συνάντηση τριών σπουδαστών του ΣΤ’ εργαστηρίου της ΑΣΚ appeared first on Art22.



from Art22 https://ift.tt/2toHp9E
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη