Διπλωματικό θρίλερ στο Ιράν: Συνελήφθη ο Βρετανός πρέσβης

Διπλωματικό θρίλερ στο Ιράν: Συνελήφθη ο Βρετανός πρέσβης

Ο πρεσβευτής της Βρετανίας στο Ιράν κλήθηκε στην Τεχεράνη σχετικά με την παρουσία του σε μια "παράνομη" διαδήλωση στην ιρανική πρωτεύουσα στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας με το ουκρανικό αεροσκάφος, το οποίο "από λάθος" κατέρριψαν οι ιρανικές στρατιωτικές δυνάμεις, ανέφερε η ιστοσελίδα του ιρανικού ΥΠΕΞ.

Διπλωματικό θρίλερ στην Τεχεράνη μετά την κλήση του πρεσβευτή της Βρετανίας στο Ιράν με αφορμή την παρουσία του σε «παράνομη» διαδήλωση για το ουκρανικό αεροσκάφος

Η Βρετανία ανακοίνωσε ότι το Σάββατο, 11/1, ο βρετανός πρεσβευτής στο Ιράν συνελήφθη και κρατήθηκε για λίγο, γεγονός που τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης απέδωσεαν σε υποκίνηση αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν συμμετείχα σε καμία διαδήλωση", έγραψε στο Twitter ο Μακέιρ.

"Πήγα σε μια εκδήλωση η οποία είχε ανακοινωθεί ως ολονυκτία για τα θύματα της τραγωδίας (της πτήσης) #PS752" της Ukraine International Airlines που καταρρίφθηκε την Τετάρτη από τον ιρανικό στρατό "από λάθος", πρόσθεσε.

"Έφυγα από το σημείο πέντε λεπτά αφού ξεκίνησαν να ακούγονται συνθήματα" κατά των ιρανικών αρχών, εξήγησε ο ίδιος.

Και το διπλωματικό θρίλερ συνεχίζεται...

{https://twitter.com/HMATehran/status/1216273017816453120?s=20}



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Tj3KQq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη