Γιώργος Λιάγκας: Η δημόσια εξομολόγηση του για τον χωρισμό με τη Φαίη Σκορδά- ΒΙΝΤΕΟ

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το διαζύγιο του με τη Φαίη Σκορδά μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι» , ο Γιώργος Λιάγκας. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς για τον χωρισμό του με τη Φωτεινή Ψυχίδου. Όπως είπε ο γνωστός παρουσιαστής, «στα διαζύγια που υπάρχουν παιδιά κι επειδή στο 95% αυτός που αποχωρεί είναι ο πατέρας, και αυτό είναι το σωστό και αφήνει τη μαμά με τα παιδιά, είναι πάρα πολύ σκληρές οι πρώτες ώρες και οι πρώτες μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και κοιμάσαι χωρίς τα παιδιά σου. Εγώ έχω κλάψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Τι πρώτες μέρες εκείνες έχω κλάψει όσο δεν έχω κλάψει ποτέ άλλοτε»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου. Δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα, δεν αναπνέεις την ανάσα. Αυτό είναι πολύ άσχημο τις πρώτες μέρες…», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όταν όμως υπάρχουν καλές σχέσεις, όπως στη δική μου περίπτωση υπάρχουν άριστες σχέσεις, υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση από τη μαμά στον μπαμπά να βλέπει τα παιδιά, τα παίρνεις πάρα πολύ συχνά και τα παιδιά αισθάνονται ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι παρόντες, τα προβλήματα διορθώνονται», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2UqetJF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη