Ισπανικές εκπομπές βρίσκονται στην Ελλάδα για γυρίσματα - Ποιες περιοχές θα προβληθούν

photo: pexels

Τηλεοπτικά γυρίσματα από το Κανάλι 2 της ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης RTVE, διοργανώνει ο ΕΟΤ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και την ελληνική πρεσβεία στην Μαδρίτη, με σκοπό την παραγωγή δύο τρίγλωσσων τηλεοπτικών εκπομπών, που θα προβληθούν τέλη Φεβρουαρίου στην Ισπανία και σε άλλες ισπανόφωνες, αγγλόφωνες και γερμανόφωνες χώρες του κόσμου.

Πρόκειται για τις δύο εκπομπές της RTVE: Senderos del Mundo και Turismo Rural en el Mundo με 500.000 τηλεθεατές μόνο στην Ισπανία, που εντάσσουν την Ελλάδα στον οδηγό της δημοφιλούς παραγωγής: « Φυσικοί προορισμοί του κόσμου».

Πρόκειται για δράση του ΕΟΤ στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας του Οργανισμού για την παγκόσμια προβολή των θεματικών τουριστικών προϊόντων και των εναλλακτικών επιλογών, που προσφέρει η χώρα σε ηπειρωτικούς Ελληνικούς προορισμούς μοναδικού κάλλους, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Senderos del Mundo κ. Juan Frutos και εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής Orange Productions SL, συνοδευόμενος από το σκυλάκι/μασκώτ της εκπομπής Migas και τρία μέλη τηλεοπτικού συνεργείου, επισκέπτεται στο διάστημα 13-21/01/19 τα Μετέωρα, τον Βόλο, τον Εθνικό δρυμό Πηλίου και την παράκτια διαδρομή του Παγασητικού κόλπου με σκοπό:

Α) να συλλέξει οπτικό υλικό για τις παραλίες, τα ορεινά και πεδινά οικοσυστήματα και τους παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής,
Β) να προβάλλει:
- τις παραδοσιακές τεχνικές λαϊκής τέχνης (κεραμοποιία, αργυροχρυσοχοΐα)
- την τοπική γαστρονομία, οινοποιία αλλά και την παραγωγή του τσίπουρου
- την καλλιέργεια των ελαιόδεντρων την οικολογική συγκομιδή και αξιοποίηση του καρπού, κ.α.



via Ειδησεις https://ift.tt/2Nrmeur
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη