Λέει «ναι» στην πρόταση Σακελλαροπούλου για ΠτΔ ο ΣΥΡΙΖΑ

Λέει «ναι» στην πρόταση Σακελλαροπούλου για ΠτΔ ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στη πρόταση Μητσοτάκη για ΠτΔ, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Μπορεί στην Κουμουνδούρου να μην άνοιγαν τα χαρτιά τους από χτες ωστόσο, θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει το πράσινο φως και θα ψηφίσει την πρόταση Σακελλαροπούλου για ΠτΔ. Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η μέχρι χθες πρόεδρος του ΣτΕ είχε βρεθεί άλλωστε σε εκείνη τη θέση μετά από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για μία γυναίκα που προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς και που διατηρούσε και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Παρόλο που στην πλατεία Κουμουνδούρου ακόνιζαν τα μαχαίρια τους περιμένοντας μία επιλογή προερχόμενη από την κεντροδεξιά, ωστόσο από ότι φαίνεται ο πρωθυπουργός αποζητούσε συναίνεση γι' αυτό προχώρησε σε αυτή την επιλογή. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναμένεται να αντιπροτείνουν κάποιο άλλο πρόσωπο για αντικαταστάτη του Προκόπη Παυλόπουλου.



via Ειδησεις https://ift.tt/2tdhTnS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη