Δήμος Αθηναίων: Τόνους απορριμμάτων απομάκρυναν τα συνεργεία από το κτίριο της Λιοσίων - ΦΩΤΟ

Θλιβερή είναι η εικόνα από το τριώροφο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Λιοσίων και το οποίο είχε μετατραπεί σε στέκι χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθησαν έξι άτομα -πέντε αλλοδαποί άνδρες και μία Ελληνίδα.

Όταν ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση, οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων απομάκρυναν από τους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου 35 τόνους σκουπιδιών, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το enikos.gr:

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ηρωίνη βάρους 24,4- γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους 15,7 γραμμαρίων,

  • μικροποσότητα κοκαΐνης, 35 φαρμακευτικά σκευάσματα, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 3 συσκευές κινητών τηλεφώνων και πλήθος νάιλον συσκευασιών

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιπλέον, προσήχθησαν τέσσερις αλλοδαποί, για περαιτέρω έλεγχο.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή των Ο.Π.Κ.Ε, Ομάδων «Δράσης», της Ε.Κ.Α.Μ, της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών και αστυνομικού σκύλου.



via Press24.gr https://ift.tt/2SbACZl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη