Γιάννης Τσεκλένης: Το «αντίο» του Άγγελου Μπράτη – ΦΩΤΟ

Ο Άγγελος Μπράτης μέσω της σελίδας του στο Instagram αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Έλληνα σχεδιαστή μόδας Γιάννη Τσεκλένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

Όπως έγραψε ο Άγγελος Μπράτης στην ανάρτηση που έκανε:

«Αντίο Κε. Τσεκλένη...

Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθειά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο.

Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αντίο Κε. Τσεκλένη... Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθειά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη. #tseklenis #sophiakokosalaki #angelosbratis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANGELOS BRATIS (@angelosbratis) στις



via Press24.gr https://ift.tt/2u7tMvK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη