Λέει το «Ναι» και ο ΣΥΡΙΖΑ: Νέα ΠτΔ η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου την Τετάρτη

Λέει το «Ναι» και ο ΣΥΡΙΖΑ: Νέα ΠτΔ η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου την Τετάρτη

Από ότι φαίνεται δεν θα χρειαστεί δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Dikaiologitika News, κατά την διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στην πλατεία Κουμουνδούρου αποφασίστηκε να στηριχθεί η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ως νέας ΠτΔ.

Την απόφασή του θα κάνει γνωστή σε λίγη ώρα μέσω δήλωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Οι πληροφορίες λένε οτι στην συνεδρίαση του Προεδρείου της ΚΟ οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ του ναί στην Σακελλαροπούλου και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν πεί κάτι διαφορετικό στην δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Η μέχρι χθες πρόεδρος του ΣτΕ είχε βρεθεί άλλωστε σε εκείνη τη θέση μετά από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για μία γυναίκα που προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς και που διατηρούσε και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το κόμμα της Κουμουνδούρου.



via Ειδησεις https://ift.tt/3aeKyJz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη