Θεόδωρος Νιτσιάκος: Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 76 ετών όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων. Ο θάνατος του επιχειρηματία ήταν ακαριαίος.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, φαίνεται ο τόπος της καταστροφής. Τραγική ειρωνεία, καθώς μισή ώρα νωρίτερα ο Θεόδωρος Νιτσιάκος βρισκόταν σε καφενείο του χωριού του και έλεγε σε φίλους του: «Θα πάω για κυνήγι και αύριο, μπορεί να καθυστερήσω λίγο στην κοπή της πίτας».

Εκεί είχε ένα ατύχημα λόγω του πάγου στην είσοδο του ξενώνα του χωριού: Έπεσε, χτύπησε στα πλευρά του, αλλά δεν άλλαξε την απόφασή του. Σαν η μοίρα να τον είχε προειδοποιήσει.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος, στις 20.30 το βράδυ, έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του, κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας – Πληκατίου, όταν στο 5ο χιλιόμετρο, το όχημα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του και ακινητοποιήθηκε, λόγω του πάγου στο οδόστρωμα.

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο Θεόδωρος Νιτσιάκος προσπάθησε να κινήσει το όχημα. Όμως, λόγω της ανηφορικής κλίσης του σημείου, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό.

Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές. Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2QMZYNJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη