«Βασιλικό» πέρασμα των Λέικερς από το Χιούστον - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας φανταστικός ΛεΜπρόν Τζέιμς πάτησε το παρκέ στον αγώνα κόντρα στους Ρόκετς, με τους Λέικερς να επικρατούν με 124-115 στο καλύτερο παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα της Κυριακής στο NBA.

Ο «βασιλιάς» έκανε τα πάντα για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, έχοντας 31 πόντους με 12 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Για τους «λιμνανθρώπους» εξαιρετική δουλειά έκαναν και οι Κούζμα-Γκριν, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 23 και 20 πόντους αντίστοιχα, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του Ντέιβις.

Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν ο Ουέστμπρουκ που σημείωσε 35 πόντους με 7 ασίστ και 9 ριμπάουντ, αλλά και ο Χάρντεν με 34 πόντους και 7 ασίστ.

Στα υπόλοιπα ματς, οι Σανς κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Σέλτικς με 123-119, με τον Σμαρτ να σκοράρει 27 πόντους, έχοντας 11/22 τρίποντα! Οι Πίστονς «διέλυσαν» τους Χοκς με 136-103, ενώ οι Σίξερς δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Νικς, αλλά πήραν τη νίκη με 90-87.

Από την πλευρά τους, οι Μπουλς, πήραν το «θρίλερ» κόντρα στους Καβαλίερς με 118-116 και οι Ράπτορς επικράτησαν εύκολα των Τίμπεργουλβς με 122-112.

Τέλος, οι Μάτζικ ηττήθηκαν από τους Ουόριορς με 109-95, οι Θάντερ δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Μπλέιζερς, νικώντας 119-106 και οι Τζαζ επικράτησαν με 123-101 των Κινγκς.

Πηγή: filathlos.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2Rtj3U8
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη