ΠΑΟΚ: Φόβοι για μακροχρόνια απουσία Κρέσπο

Μία προπόνηση περιλάμβανε η σημερινή προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο (2/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η προπόνηση αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία και προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε θεραπεία.

Ο Ισπανός αμυντικός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εξέταση επαναξιολόγησης του τραυματισμού του στον τένοντα του ορθού μηριαίου, η οποία έδειξε πως η πορεία της αποκατάστασής του δεν έχει την προσδοκώμενη πορεία, καθώς ο οργανισμός του δεν έχει ανταποκριθεί ικανοποιητικά στις θεραπείες. Ο Κρέσπο θα συνεχίσει με συντηρητικό πρόγραμμα θεραπειών και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες. Ωστόσο, υπάρχει πάντα η υποψία πως ο Ισπανός αμυντικός μπορεί να χρειαστεί μακρόχρονη απουσία για την πλήρη αποκατάσταση του τραύματος του.



via Press24.gr https://ift.tt/37OZsVn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη