Πιθανή αναβολή στο Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ για λόγους ασφαλείας

Πιθανή αναβολή στο Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ για λόγους ασφαλείας

Με απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη, είναι πιθανό να αναβληθεί ο αυριανός αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ λόγω του φόβου για συνάντηση οπαδών της «Ένωσης» με αυτούς του Ολυμπιακού, που παίζει το μεσημέρι στις 15:00 στην Καλαμάτα.

Πρόθεση του υφυπουργού αθλητισμού είναι να μην διεξαχθεί η προγραμματισμένη για αύριο αναμέτρηση για την φάση των «16» του Κυπέλλου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για λόγους ασφαλείας.

Τόσο η ΑΕΚ όσο και οι Αρκάδες δεν είναι αρνητικοί στην αναβολή. Αρχικά το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη (7/1) στις 15:00, όπως και το Καλαμάτα - Ολυμπιακός.

Αρχικά, αποφασίστηκε η σέντρα στην Τρίπολη να γίνει στις 17:15, αλλά όλα δείχνουν την αναβολή αυτού του αγώνα καθώς υπάρχει ανησυχία για συνάντηση οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στην εθνική οδό.

Με πληροφορίες από sdna.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2SXNlRn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη