Στην Βουλή ο φάκελος με τις καταγγελίες κατά Μανώλη Πετσίτη

Στην Βουλή ο φάκελος με τις καταγγελίες κατά Μανώλη Πετσίτη

Υπόθεση Πετσίτη: Στη Βουλή διαβιβάστηκε ο φάκελος της δικαιοσύνης που περιλαμβάνει τις καταγγελίες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ Θόδωρου Κιτσάκου.

Η υπόθεση Πετσίτη πάει στη Βουλή, καθώς διαβιβάστηκε ο φάκελος της δικαιοσύνης που περιλαμβάνει τις καταγγελίες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ Θόδωρου Κιτσάκου και οι καταγγελίες του οποίου εμπλέκουν τρεις υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης.

Την αποκάλυψη έκανε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι 100,3».

Πρόκειται για υπόθεση που είχε καταγγείλει επανειλημμένως η ΝΔ όταν ήταν στην αντιπολίτευσης και στην οποία κεντρικό ρολό φέρεται να είχε ο στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης ο οποίος φερόταν ότι συχνά βρισκόταν στο Μάξιμου επί κυβερνήσεως Τσίπρα, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του. Φέρεται ότι ο κ. Πετσίτης διέφυγε στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Κιτσάκο, ο Πετσίτης κάνοντας χρήση των σχέσεων με στελέχη της κυβέρνησης ασκούσε πιέσεις για να ρυθμιστούν ευνοϊκά υποθέσεις που αφορούν τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. 

Για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

Η τελευταία ημέρα που μπορούμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας είναι η 13η Φεβρουαρίου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι θα εκλεγεί πρόεδρος που θα εμπνέει και θα συμβολίζει την ενότητα του ελληνικού λαού.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/37RQnKZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη