Σε εργασίες αποκατάστασης των πεζόδρομων της πόλης, προχωρά ο δήμος Χανίων

Σε εργασίες αποκατάστασης των πεζόδρομων της πόλης, προχωρά ο δήμος Χανίων

Σε εργασίες αποκατάστασης των πεζόδρομων στο κέντρο των Χανίων θα προβεί από την Τετάρτη 22/01/2020 μέχρι την Παρασκευή 24/01/2020, ο Δήμος Χανίων.
Κατά την διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης, οι πεζόδρομοι υπό επισκευή θα παραμείνουν κλειστοί για 24 ώρες.
Συγκεκριμένα στις 22/01/2020 θα παραμείνουν κλειστοί οι οδοί Χρυσάνθου Επισκόπου και Ποτιέ,
στις 23/01/2020 θα παραμείνει κλειστή η οδός Τσουδερών και τέλος στις 24/01/2020 θα παραμείνει κλειστή η οδός Χατζημιχάλη Νταλιάνη.
Καθώς η πρόσβαση στους συγκεκριμένους πεζόδρομους θα είναι αδύνατη για 24 ώρες παρακαλούνται τα καταστήματα επί των πεζόδρομων να φροντίσουν για τον ανεφοδιασμό τους.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3awfghu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη