Διεκδικεί περισσότερα έργα η Περιφέρεια Κρήτης

Διεκδικεί περισσότερα έργα η Περιφέρεια Κρήτης

«Εντείνουμε όλοι τις προσπάθειες για να υλοποιήσουμε και να διεκδικήσουμε περισσότερα έργα», δήλωσε χθες, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης κατά την τελετή κοπής της Βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ένωσης Ρεθύμνου. Ο κ. Αρναουτάκης επισήμανε την αξία των συνεργειών μεταξύ Περιφέρειας, τοπικών φορέων και αυτοδιοίκησης, οι οποίες έχουν αποδώσει καρπούς για την Κρήτη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 150 εκατομμύρια ευρώ μόνο για τη διαχείριση των απορριμμάτων που λύνουν το πρόβλημα στο νησί με δημόσιους πόρους.

Απευθυνόμενος προς τους Δημάρχους, σημείωσε πως είναι μια περίοδος που θα πρέπει όλοι να «τρέξουμε ακόμα περισσότερο για να υλοποιηθούν όλα τα έργα και να διεκδικήσουμε επιπλέον πόρους», ανακοινώνοντας πως ήρθε η έγκριση στην Περιφέρεια Κρήτης του αποθεματικού επίδοσης για την τρέχουσα περίοδο του ΕΣΠΑ. Πρόκειται για το 6% που μεταφράζεται σε 27 εκατομμύρια ευρώ και τα οποία διακρατεί η Ε.Ε. και τα δίνει ως μπόνους στις Περιφέρειες που πληρούν τα κριτήρια καλής πορείας του Περιφερειακού Προγράμματος.
«Όλοι μαζί συνεχίζουμε τη δουλειά και θέλω να συγχαρώ τις τεχνικές υπηρεσίες τόσο στο Ρέθυμνο όσο και σε όλη την Κρήτη γιατί σηκώνουν ένα πολύ μεγάλο βάρος για τα έργα κι όπως είπε η Πρόεδρος των Εργαζομένων στις τεχνικές υπηρεσίες δεν έχουν έρθει ποτέ τόσα χρήματα. Αυτά έρχονται μέσα από την δουλειά τη δική σας και την δική μας», τόνισε ο Περιφερειάρχης.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2slCpC4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.