Σε Σάμο και Μυτιλήνη την Κυριακή ο νέος Υπουργός Μετανάστευσης

Σε Σάμο και Μυτιλήνη την Κυριακή ο νέος Υπουργός Μετανάστευσης

Τη Σάμο και στη συνέχεια τη Λέσβο θα επισκεφθεί την Κυριακή ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Ο κύριος Μηταράκης αμέσως μετα την ανάληψη των καθηκόντων του θέλει να έχει εικόνα για το τι συμβαίνει σε κάθε νησί .

Το αίτημα να μεταβεί στη Λέσβο ο νέος Υπουργός είχε διατυπωθεί στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο όπου οριστικοποιήθηκαν οι διήμερες κινητοποιήσεις 22 και 23 του Γενάρη κατά της δημιουργίας νέων προσφυγικών δομών αλλά κυρίως για την αποσυμφόρηση των νησιών. Σήμερα στο ΚΥΤ της Μόριας διαβιούν κάτω από άθλιες συνθήκες περίπου 19,5 χιλιάδες άνθρωποι οι περισσότεροι μέσα στον ελαιώνα, ενώ η χωρητικότητα της δομής είναι 2.800 άτομα.

The post Σε Σάμο και Μυτιλήνη την Κυριακή ο νέος Υπουργός Μετανάστευσης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/30p52Lo
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη