ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Ο Σαμαράς διαψεύδει τον Καλαφάτη για τις ...«εξηγήσεις»

Μετά τα εύλογα ερωτήματα που προκάλεσε η απουσία του Αντώνη Σαμαρά από τη σημερινή ψηφοφορία για την τροπολογία του ποδοσφαίρου, και την εξήγηση που δόθηκε από τον ίδιο ότι οι λόγοι ήταν προσωπικοί, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού διευκρίνισαν το εξής:
«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη, νωρίτερα, ο Αντώνης Σαμαράς ενημέρωσε ότι η απουσία του από την ψηφοφορία για την τροπολογία για το ποδόσφαιρο οφειλόταν σε προσωπικούς λόγους,  Όπως τόνισε ο κ. Καλαφάτης, ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε για τους λόγους της απουσίας του από τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία, οι οποίοι "ήταν προσωπικοί". Η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού μετά το πέρας της ονομαστικής ψηφοφορίας. 

Με τη νέα δήλωση Σαμαρά διαψεύδεται ο κ. Καλαφάτης και η κατάσταση μάλλον επιδεινώνεται στο εσωτερικό της ΝΔ... 


via Press24.gr https://ift.tt/3aUyrC0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη