Πέτσας για αστυνομικές επιχειρήσεις σε Κουκάκι: Όλοι οι Έλληνες δίπλα στα όργανα του νόμου και δίνουν συγχαρητήρια

Πέτσας για αστυνομικές επιχειρήσεις σε Κουκάκι: Όλοι οι Έλληνες δίπλα στα όργανα του νόμου και δίνουν συγχαρητήρια

Τις επεμβάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στις ανακαταλήψεις των κτιρίων σε Ματρόζου και Παναιτωλίου, στο Κουκάκι, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Με δήλωσή του τόνισε ότι οι Έλληνες συγχαίρουν την ΕΛ.ΑΣ για τις επεμβάσεις της.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε την… «αφωνία» του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα γεγονότα του Σαββάτου και τον συμβούλεψε να σταματήσει να ανέχεται τους εχθρούς του Κράτους Δικαίου.

«Μερικά λεπτά πραγματικών εικόνων και ήχων από το Κουκάκι αποκατέστησαν σήμερα, την αλήθεια απέναντι στα ψέματα. Όλοι οι Έλληνες είδαν, άκουσαν και συμπεραίνουν: οι παράνομες καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων είναι γεγονός. Το ίδιο και οι δολοφονικές επιθέσεις με χυδαία συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Γεγονός είναι επίσης ότι οι συλληφθέντες-καταληψίες άσκησαν βία κατά των εκπροσώπων της δημοκρατικής πολιτείας που κλήθηκαν να υπερασπιστούν το Κράτος Δικαίου», τόνισε και συνέχισε:

«Όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα στα όργανα του νόμου και τους δίνουν συγχαρητήρια. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, ούτε δημοκρατία. Μοναδική παραφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ: λαλίστατος πριν από λίγες εβδομάδες, έπαθε αφωνία σήμερα. Είναι καιρός, αντί να ανέχονται τους εχθρούς του Κράτους Δικαίου, ή ακόμη και να τους υποστηρίζουν, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Οι εικόνες που παρακολουθήσαμε από το Κουκάκι ας γίνουν ένα μάθημα δημοκρατίας για όλους. Χρέος μας, να γίνονται όλο και λιγότερες, ώστε να πάψει ο αυταρχισμός των λίγων να επιβάλλεται στη ζωή των πολλών».



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2tOiOuT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη