Επίθεση χάκερς σε κυβερνητικές ιστοσελίδες – Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα

Επίθεση χάκερς σε κυβερνητικές ιστοσελίδες – Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα

Κυβερνοεπίθεση από χάκερς πραγματοποιήθηκε σε ιστοσελίδες του Δημοσίου. Εντοπίστηκαν εγκαίρως και εφαρμόστηκαν αντίμετρα.

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν το βράδυ στη λειτουργία ελληνικών κυβερνητικών ιστοσελίδων.
Μεταξύ των ιστοσελίδων που παρουσίασαν πρόβλημα ήταν της κυβέρνησης, του υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Εσωτερικών, του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Ναυτιλίας.

Στ.Πέτσας: «Κυβερνοεπίθεση» σε κυβερνητικά sites

«Σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε «κυβερνοεπίθεση» σε κυβερνητικά sites με τη μέθοδο του DDoS. Οι επιθέσεις αυτές οδήγησαν στην δυσλειτουργία συγκεκριμένων ιστοσελίδων», δήλωσε πριν από λίγο ο Στέλιος Πέτσας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «'Αμεσα ενεργοποιήθηκαν αντίμετρα περιορισμού της κίνησης. Η κανονική λειτουργία επανήλθε, χωρίς καμία άλλη τεχνική συνέπεια, μετά από εντατικές προσπάθειες εξειδικευμένων ομάδων αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών».

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2RkkGVq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη