Έγκλημα στις Μοίρες, συγκλονιστική μαρτυρία: Πυροβόλησε και τα παιδιά

Έγκλημα στις Μοίρες, συγκλονιστική μαρτυρία: Πυροβόλησε και τα παιδιά

Συγκλονιστική μαρτυρία από τον γιο του Κώστα Χατζάκη, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στις Μοίρες και ο οποίος μιλά για το σκηνικό τρόμου που βίωσε η οικογένεια τη νύχτα του φόνου.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του γιου του Κώστα Χατζάκη, του ανθρώπου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στις Μοίρες και οποίος περιγράφει το απίστευτο σκηνικό τρόμου που έζησε όλη η οικογένεια τη νύχτα του φονικού. 

Όπως περιέγραψε ο γιος του θύματος μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV, «κάποιος ήρθε, χτύπησε εδώ στο σπίτι μας την πόρτα του πατέρα μου, τον ρώτησε κάποια πράγματα δεν ξέρω τι ακριβώς, δεν γνωρίζω, δεν ήμουν μπροστά, ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος, τον ξέρει όλη η κοινωνία εδώ, της Μεσαράς, ένας άνθρωπος 78 χρονών με προβλήματα υγείας.

Ήταν στο σπίτι του, άνοιξε την πόρτα, και έβαλε ένας το όπλο και τον πυροβόλησε. Σταμάτησε την μητέρα μου, που μάλλον πήγαινε κι εκείνη να την σκοτώσει χωρίς να τον ξέρουμε, χωρίς να έχουμε καμία γνωριμία με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε στον πατέρα μου, στην οικογένεια τη δικιά μου. Δεν ξέρω αν έχει κάποια οικογενειακά με τους γείτονες. Αυτό δεν μας ενδιαφέρει ,δεν μας αφορά»

Ο ίδιος συνέχισε: «Πυροβόλησε και προς τα παιδιά και μπορεί να είχαμε κι άλλα θύματα… Αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρω ήρθε με θολωμένο μυαλό για κάποια ζήλια με συγγενικό του πρόσωπο και ήρθε να βγάλει τα απωθημένα του σε λάθος ανθρώπους;»

πηγή: neakriti.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2NyGeeu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη