Ο Μπογδάνος διαφωνεί με την απόσυρση των αφισών για τις αμβλώσεις: Να κατέβαιναν αν διέδιδαν ψέματα

photo: Eurokinissi

Κατά της απόσυρσης των αφισών με τις αμβλώσεις, οι οποίες είχαν αναρτηθεί στο πλαίσιο καμπάνιας σε σταθμούς του μετρό και προκάλεσαν σάλο, τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ, ο κ. Μπογδάνος υποστήριξε ότι οι αφίσες που ήγειραν θύελλα αντιδράσεων, δεν έπρεπε να κατέβουν, ενώ κατηγόρησε και τον πρόεδρο της ΣΤΑΣΥ ότι αναπαράγει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μπογδάνος είπε χαρακτηριστικά: «Οι αφίσες «θα έπρεπε να κατέβουν εάν διέδιδαν ψέματα, εάν παρανομούσαν ή προέτρεπαν σε παρανομία, εάν το περιεχόμενό τους ήταν υπερβολικά γραφικό ή εάν η εταιρεία επικαλείτο πολιτική ενάντια στη φιλοξενία κοινωνικών μηνυμάτων, που ίσως κρίνοντα αμφιλεγόμενα. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει» είπε.

«Από το υπουργείο ίσως να έχει γίνει μία εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας. Διότι κανείς δεν συζητά ή θέτει υπό αίρεση το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Δεν είναι καν αυτό το περιεχόμενο του μηνύματος που τελικά λογοκρίθηκε. Η εκστρατεία τοποθετείται υπέρ της μη άσκησης ενός δικαίωμάτος που δεν αμφισβητείται. Γιατί αυτό το πράγμα περιορίζεται και κατεβαίνει;» πρόσθεσε.

«Χρέωσε» δε στον πρόεδρο της ΣΤΑΣΥ ταύτιση με τη θέση ΣΥΡΙΖΑ επί του ζητήματος: «Αίσθηση προκαλεί ότι ειδικά ο πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ σχεδόν ταυτίστηκε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, καρμπόν οι δηλώσεις τους. Ο ένας μίλησε για προπαγάνδα, ο δεύτερος για παραπληροφόρηση».via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2uF9BFp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.