Σέρρες : Προειδοποίηση για αλλαγή έδρας και συμφωνία μαμούθ για τον «ΔΡΟΜΕΑ» 

Σέρρες : Προειδοποίηση για αλλαγή έδρας και συμφωνία μαμούθ για τον «ΔΡΟΜΕΑ» 

Συμφωνία μαμούθ έκλεισε η Σερραϊκή επιχείρηση γραφείων « ΔΡΟΜΕΑΣ» με τον Γερμανικό στρατό όπως ανακοίνωσε, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ,  ο πρόεδρος της εταιρείας Aθανάσιος Παπαπαναγιώτου. Η συμφωνία προβλέπει την παραγωγή 60.000 ηλεκτρονικών γραφείων , προϋπολογισμού 15.000.000 ευρώ, με χρονοδιάγραμμα τα τέσσερα χρόνια. Η νέα αυτή σύμβαση είναι επιπρόσθετη των 5.000.000 ευρώ για την παραγωγή ειδικών ερμαρίων , που υπογράφη στις αρχές Νοεμβρίου 2019. Η έναρξη των παραδόσεων και των δύο συμβάσεων θα ξεκινήσει εντός του Φεβρουαρίου του 2020. Αυτή η νέα επιτυχία επετεύχθη κατόπιν αξιολόγησης των αυστηρών κριτηρίων ποιότητας που τηρεί η εταιρεία  και επιβεβαιώνει για μια ακόμη την υψηλή ποιοτική στάθμη και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων που η ίδια  παράγει, σημείωσε ο κ. Παπαπαναγιώτου.

Για το ηλεκτρικό γραφείο υπογράμμισε πως η  δυνατότητα ρύθμισης ύψους ηλεκτρικά, εξασφαλίζει τη βέλτιστη προσαρμογή των επίπλων στους ανθρώπους, δημιουργώντας έτσι ένα χώρο εργασίας λειτουργικό και ευέλικτο, διατηρώντας παράλληλα την ενιαία αισθητική του χώρου.

 

Προειδοποίηση για μεταφορά έδρας

 

Ο πρόεδρος της «ΔΡΟΜΕΑΣ» προειδοποίησε  πως αν δεν δοθούν λύσεις, σοβαρά κακώς κείμενα της ελληνικής διοίκησης, όπως η γραφειοκρατία, η απονομή δικαιοσύνης  και το τραπεζικό, που όπως είναι αναχρονιστικό με πολύ υψηλά επιτόκια , σε βάθος  δύο χρόνων,  τότε θα μεταφέρει την έδρα της εταιρείας είτε στο Βέλγιο είτε στο Λουξεμβούργο.

Αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών τονίζοντας , μάλιστα δυο φορές, πως αν δεν ήταν η τράπεζα δεν θα υπήρχε ο «ΔΡΟΜΕΑΣ».

Επιτέθηκε κατά της ΕΤΒΑ για την διαχείριση της ΒΙΠΕ, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση απογοητευτική, καθώς σοβαρά προβλήματα όπως η ασταθής τάση  – απαιτείται η δημιουργία υποσταθμού, προκαλούν ζημιές στις εγκαταστάσεις των βιομηχανιών της Βιομηχανικής Περιοχής.

Ο κ. Παπαπαναγιώτου καταφέρθηκε και κατά της Επιθεώρησης Εργασίας , κάνοντας λόγο για εξωφρενικούς ελέγχους, σημειώνοντας πως η εταιρεία φαίνεται πως δεν είναι αρεστή σε κάποιους.

Αναφέρθηκε στο  νέο επενδυτικό σχέδιο ύψους 1.500.000 ευρώ , που αναμένεται να προχωρήσει η εταιρεία  και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η αγορά ανακάμπτει αφήνοντας πίσω τα δύσκολα χρόνια, αναμένοντας και την υλοποίηση των κυβερνητικών διακηρύξεων τις οποίες βλέπει θετικά.

Στην συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας , στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/361B2WW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη