Το μήνυμα Παναγιωτόπουλου για Ίμια και Ορούτς Ρέις

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μπήκε στο ελληνικό πεντάγωνο τα ξημερώματα. Από την πρώτη στιγμή βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Πρωθυπουργό και σε αγαστή συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

'Οταν οριστικοποιήθηκε ότι πλέον το Ορούτς Ρέις βγαίνει αργά και βασανιστικά από την ελληνική Υφαλοκρηπίδα, κατευθυνόμενο προς τις τουρκικές ακτές, έγραψε στο Facebook για τους ήρωες – πεσόντες τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996, στα Ίμια:

"Τιμούμε τη μνήμη των ηρώων Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου, Έκτορα Γιαλοψού που έπεσαν στα Ίμια για την Πατρίδα.

Ενωμένοι οι Έλληνες προασπίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και στέλνουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι δύναμη ασφάλειας και σταθερότητας.

(Με κάποια καθυστέρηση λόγω της δύσκολης ημέρας που φεύγει, αισίως.)"



via Press24.gr https://ift.tt/2GK4CpK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη