Πανιώνιος-Ατρόμητος: Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του παιχνιδιού του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0. Λίγη ώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι οπαδοί των "κυανέρυθρων" κινήθηκαν προς το πέταλο που βρίσκονταν αυτοί των φιλοξενούμενων και άρχισαν ν' ανταλλάσσουν... γαλλικά.

Οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς τα κει και προσπάθησαν να χωρίσουν τις δύο πλευρές, με τους οπαδούς του Ατρόμητου να δέχονται και ορισμένες «ψιλές».

Κάποια στιγμή, μάλιστα, έπεσε και μια μολότοφ (άγνωστο μέχρι στιγμής από πού πετάχτηκε), ενώ στο τέλος τα ΜΑΤ αναγκάστηκαν να προβούν σε χρήση δακρυγόνων προκειμένου να επιβληθεί η τάξη.

Πηγή: filathlos.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2Gq1QGg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη