«Πέρα από τα Σύνορα»

«Πέρα από τα Σύνορα»

Με όχημα τον πολιτισμό, το ακριτικό Καστελλόριζο ανοίγεται στον κόσμο με το επιτυχημένο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Πέρα από τα Σύνορα».

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται στο νησί κάθε χρόνο, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, με προβολές αξιόλογων ελληνικών και ξένων ντοκιμαντέρ που εστιάζουν στην ιστορία, τον πολιτισμό, την πολιτική, καθώς και σε άλλα επίκαιρα κοινωνικά θέματα.

Πρόκειται για μια δυναμική πρωτοβουλία που ανέπτυξε και διοργάνωσε το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (www.idisme.gr), σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Σύνθημά τους «Να φέρουμε τον κόσμο στο Καστελλόριζο και να μεταφέρουμε το Καστελλόριζο στον κόσμο».

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΥΠΕΞ), και των πρεσβειών της Αυστραλίας, της Αμερικής, του Ισραήλ και του Δήμου Μεγίστης, με την υποστήριξη της ΕΡΤ και του ΕΚΟΜΕ.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/389jhGU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη