Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές το "έκαψαν" στο γαμήλιο γλέντι του Κυριάκου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλο γλέντι στήθηκε στο γαμήλιο πάρτι που οργάνωσε ο τηλεοπτικός "Κυριάκος" από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Βαγγέλης Αλεξανδρής, με την αγαπημένη του Έλενα Τερέζα, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του gossip-tv, το νεόνυμφο ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από αρκετές μέρες με πολιτικό γάμο και στις 27 Δεκεμβρίου, δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα οργάνωσε ένα τρικούβερτο γλέντι το οποίο φιλοξενήθηκε σε πολυχώρο στα Πετράλωνα με καλή μουσική, άφθονο ποτό και υπέροχο μενού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ευχαρίστησε φίλους και συγγενείς που παραβρέθηκαν στο γλέντι του γάμου του τονίζοντας ότι ευελπιστούν κάποια στιγμή να καταφέρουν να κάνουν το θρησκευτικό τους γάμο και να είναι όλοι καλεσμένοι. Ο ηθοποιός, Κώστας Σαββιδάκης εμφανίστηκε στη σκηνή, με τα ράσα του ως παπά Γρηγόρης και του του έκανε πλάκα λέγοντάς του ότι θα τον παντρέψει εκείνη την ώρα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα γέλια, τα πειράγματα και τα χειροκροτήματα.

Κάποια στιγμή, ο Γιάννης Στάνκογλου, και άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς χόρεψαν το Θρακιώτικο, με τους παρευρισκόμενους να τους καταχειροκροτούν. Όπως ήταν φυσικό, το γλέντι άναψε και η βραδιά κύλησε με την ίδια επιτυχία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2FL5XMI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη