Οι ένοικοι και το προσωπικό των Οικοτροφείων ΑΙΑΣ - ΔΙΑΣ του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών ευχαριστούν τον Όμιλο Μυτιληναίος "Μυτιληναίος Α.Ε."


Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο



Οι ένοικοι και το προσωπικό των Οικοτροφείων ΑΙΑΣ - ΔΙΑΣ του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας για την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας στον Όμιλο Επιχειρήσεων "Μυτιληναίος Α.Ε." και στον κύριο Ιωάννη Καραβά,  Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων για την ανταπόκρισή τους στο αίτημα μας.


Με μεγάλη χαρά δεχτήκαμε αυτή τη γενναιόδωρη χειρονομία αλληλεγγύης, προσφορά σεβαστού αριθμού επίπλων που βοηθούν στην ανακαίνιση των χωρών μας και συμβάλλουν στην ενίσχυση του έργου μας, ώστε οι ένοικοί μας να έχουν τις κατάλληλες συνθήκες για να διαβιούν και να δραστηριοποιούνται.


Είμαστε σε μία συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των ενοίκων μας και σε αυτό έχετε συμβάλλει με τον τρόπο σας θετικά.


Παρακαλούμε να δεχτείτε ένα μεγάλο και θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στα Οικοτροφεία ΑΙΑΣ -ΔΙΑΣ για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς τον ψυχικά πάσχοντα. Είμαστε βέβαιοι ότι η ενέργειά σας θα εκτιμηθεί εξίσου από το σύνολο των συμπολιτών μας και ο βαθύτατα ανθρώπινος συμβολισμός της εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον αλτρουισμό του Ομίλου Επιχειρήσεων "Μυτιληναίος Α.Ε.".



_




via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/38T7n49
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη