Στην κοπή της πίτας του Σωματείου Εργαζομένων η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην κοπή της πίτας του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Χαλκίδας, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. «Θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί στους 5 αυτούς μήνες που έχουμε την ευθύνη του Δήμου, στέκεστε στο πλευρό μας και πολλές φορές δίνετε παραπάνω από αυτά που απαιτούν τα τυπικά σας καθήκοντα.


Ως Δημοτική Αρχή, σας θεωρούμε όλους μια μεγάλη οικογένεια με σχέσεις που στηρίζονται στην κατανόηση και την αλληλοϋποστήριξη. Είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας σε ότι αφορά την προάσπιση των εργασιακών σας δικαιωμάτων. Οφείλουμε να σας παρέχουμε τα μέσα, τα εργαλεία και τα μηχανήματα για να μπορείτε να εργάζεστε με ασφάλεια και παραγωγικότητα. 


Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν διαθέτουμε όμως κανένα μαγικό ραβδί, για να λύσουμε αμέσως προβλήματα και παθογένειες που μετρούν πολλά χρόνια πίσω. Από εσάς ζητούμε ειλικρίνεια κι εργατικότητα. Καλή Χρονιά με υγεία!», είπε στο σύντομο χαιρετισμό της η κ. Βάκα.


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/36H5d6l
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.