Λαμία: Ψηλά στη λίστα ο Μαρτίνες
Η Λαμία βρίσκεται στην αναζήτηση ενός «δεκαριού» και ψηλά στη λίστα της είναι ο Νικολάς Μαρτίνες του Άρη.

Ένας από τους βασικούς στόχους της Λαμίας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι το «δεκάρι». Οι προσπάθειες που έγιναν για την επιστροφή του Φακούντο Μπερτόγλιο δεν στέφθηκαν με επιτυχία καθώς η Αλντοσίβι δεν ανάβει το πράσινο φως για την παραχώρηση του 29χρονου Αργεντινού μέσου.

Έτσι οι άνθρωποι της Λαμίας εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών και μία από αυτές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της είναι εκείνη του Νικολάς Μαρτίνες του Άρη. Ο 32χρονος Αργεντινός έχει λίγο χρόνο συμμετοχής στους «κίτρινους» και η Λαμία περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του με έντονο ενδιαφέρον για τον δανεισμό του ως το τέλος της σεζόν.

Ο Μαρτίνες μπήκε ως αλλαγή για 11 λεπτά στο ισόπαλο 0-0 του Άρη με την ΑΕΛ, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 12 συμμετοχές, τις περισσότερες ως αλλαγή. Ο Αργεντινός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ένινγκ και στη Λαμία αναμένουν στο... ακουστικό τους καθώς βλέπουν με πολύ καλό μάτι τη συγκεκριμένη επιλογή που θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Άκη Μάντζιου στον δημιουργικό τομέα.

Την ίδια στιγμή η Λαμία περιμένει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ιμπραχίμα Νιάς για τον χώρο του κέντρου, έχοντας φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Σενεγαλέζο μέσο, ενώ περιμένει και τις εξελίξεις με τον Μίλος Ντέλετιτς της ΑΕΚ για τον δανεισμό του Σέρβου εξτρέμ.

www.gazzetta.gr
Από το Blogger.