Πάτρα: Αρχίζει το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Πάτρα: Αρχίζει το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Το 55ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, κάνει το «ντεμπούτο» του αύριο 17 Ιανουαρίου με την ανακοίνωση του πρώτου γρίφου.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» συνδιοργανώνει με τα πληρώματα το παιχνίδι. Φέτος την Οργανωτική Επιτροπή του Παιχνιδιού απαρτίζουν τα μέλη του πληρώματος «222», που ήταν ο νικητής του περσινού Κρυμμένου Θησαυρού.

Το πρόγραμμα των δράσεων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με την Εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού και την παράδοση της σακούλας από τα πληρώματα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος είναι να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι ορθά δομημένο, άρτιο ως προς τη διεξαγωγή του, αλλά και ως προς την αισθητική του, ώστε να μπει ένα ακόμα λιθαράκι στην εξωστρέφεια που παρουσιάζει ο «Κρυμμένος Θησαυρός» τα τελευταία χρόνια, ενισχύοντας το θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί με την έναρξη του Παιχνιδιού στο www.carnivalpatras.gr/krymmenos2020 καθώς και στα social media της διοργάνωσης:

facebook:@krymmenos2020

instagram: @krymmenos2020

youtube: Krymmenos Thisavros 2020

Από αυτά θα γίνονται και οι ενημερώσεις των πληρωμάτων που θα συμμετάσχουν.

Καλό Κυνήγι!

 

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2QXxu3G
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.