Βελόπουλος κατά της επιλογής Σακελλαροπούλου γιατί... δεν θα μπορεί να πάει στο Άγιο Όρος

Βελόπουλος κατά της επιλογής Σακελλαροπούλου γιατί... δεν θα μπορεί να πάει στο Άγιο Όρος

Διαφωνεί με την επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θέτοντας θέμα για το... Άγιο Όρος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ότι η υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου είναι προβληματική γιατί είναι γυναίκα και δεν μπορεί να επισκεφθεί το Άγιο Όρος, την ώρα που το διεκδικούν διάφοροι.

Πάντως, στη συνέχεια, ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν έχει πρόβλημα με το γεγονός ότι είναι γυναίκα…

Η επίμαχη αποστροφή του λόγου του έχει ως εξής: «…το κυριότερο όλων, την ώρα που το Άγιο Όρος διεκδικείται από τόσες χώρες, θα είναι η μοναδική περιοχή στην Επικράτεια που ο ανώτατος άρχων έστω και τυπικά δεν θα μπορεί να την επισκεφτεί, είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα δούμε σοβαρά…».

Με αυτό το σκεπτικό -του κ. Βελόπουλου- καμία γυναίκα δεν θα έπρεπε να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας, αλλά ούτε και να αναλάβει αξιώματα που έχουν σχέση με Άγιο Όρος.



via Ειδησεις https://ift.tt/2stkKsc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη