Φάνης Σπανός: «Κεντρικό ρόλο στη ΛΑΡΚΟ πρέπει να έχει η εξασφάλιση συνθηκών εργασίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και υγείας.»


Με αφορμή την είδηση του θανατηφόρου δυστυχήματος στη ΛΑΡΚΟ και ενόψει των δρομολογούμενων εξελίξεων στην εταιρεία, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός δήλωσε:


«Βαθιά θλίψη σκεπάζει ξανά την τοπική μας κοινωνία, ύστερα από το νέο χθεσινοβραδινό, τραγικό δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ.

Ο θάνατος ενός ακόμη νέου ανθρώπου κατά τη διάρκεια της εργασίας του, μας θυμίζει με τον πλέον ηχηρό τρόπο, ότι μέσα στο μεγάλο αγώνα της Πολιτείας, της εταιρείας και των εργαζομένων για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ, κεντρικό ρόλο πρέπει να έχει η εξασφάλιση συνθηκών εργασίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και υγείας.»






via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2NXpWw8
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη